LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Clearomizer / Tanks / Verdamper / Bovenstukken

De clearomizer zorgt voor de verbranding van de e-liquid. Meestal is de clearomizer gecombineerd met een coil, de tank voor de liquid. In onze shop vindt u alleen verdampers waarbij de verdamper en de coil los te verwisselen zijn. De atomizer moet namelijk regelmatig vervangen worden. Afhankelijk van de kwaliteit en het gebruik gaat de clearomizer langer of korter mee. Sommige mensen hebben na 2 weken een nieuwe atomizer nodig, anderen kunnen na 6 weken nog prima vooruit.. Hou er rekening mee dat atomizers die meer damp produceren ook meer e-liquid verbruiken!

Soorten verdampers

Alle clearomizers in onze winkel maken gebruik van losse coils waardoor u zeer kosten efficiënt dampt. Er zijn Clearomizers met verschillende soorten coils:

  • - Single Coil > enkele verbander
  • - Dual Coil > maakt gebruik van 2 verbranders, voor meer damp en een vollere smaak
  • - Sub Ohm > maakt gebruik van gebruik van zeer lage weerstand waardoor u extreem hoge dampontwikkeling krijgt. Geschikt voor ervaren dampers. De Sub Ohm raden wij af voor startende e-smokers. Voor gebruik van Sub Ohm zijn Sub Ohm Batterijen of MOD's nodig die minimaal 30 Watt kunnen leveren.

 

Koop origineel!

De clearomizer is het belangrijkste onderdeel van uw e-sigaret. Er zijn vele imitatie atomizers te koop tegen aantrekkelijke prijzen. De kwaliteit echter is vaak matig tot slecht. Hou daar rekening mee als u een atomizer gaat kopen.

Tip! Laat bij eerste gebruik de liquid +/- 5 min. intrekken voordat u hem in gebruik neemt. Hiermee voorkomt u verbranding van de coil.

Let op! De meeste clearomizers maken gebruik van rubberen afdicht ringetjes. Deze ringetjes zijn extreem lastig verkrijgbaar! Let er dus op dat u bij demonteren van de clearomizer deze ringetjes niet kwijtraakt. Wanneer u de clearomizer zonder ringetjes gebruikt kunnen er lekkages optreden! 

Ook Clearomizers / Atomizers worden gratis verzonden bij Esigaret4U!!

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2