LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18


***  bestellingen nu geplaatst worden 1 juni verzonden ***


Clearomizer / Tanks / Verdamper / Bovenstukken

De clearomizer zorgt voor de verbranding van de e-liquid. Meestal is de clearomizer gecombineerd met een coil, de tank voor de liquid. In onze shop vindt u alleen verdampers waarbij de verdamper en de coil los te verwisselen zijn. De atomizer moet namelijk regelmatig vervangen worden. Afhankelijk van de kwaliteit en het gebruik gaat de clearomizer langer of korter mee. Sommige mensen hebben na 2 weken een nieuwe atomizer nodig, anderen kunnen na 6 weken nog prima vooruit.. Hou er rekening mee dat atomizers die meer damp produceren ook meer e-liquid verbruiken!

Soorten verdampers

Alle clearomizers in onze winkel maken gebruik van losse coils waardoor u zeer kosten efficiënt dampt. Er zijn Clearomizers met verschillende soorten coils:

  • - Single Coil > enkele verbander
  • - Dual Coil > maakt gebruik van 2 verbranders, voor meer damp en een vollere smaak
  • - Sub Ohm > maakt gebruik van gebruik van zeer lage weerstand waardoor u extreem hoge dampontwikkeling krijgt. Geschikt voor ervaren dampers. De Sub Ohm raden wij af voor startende e-smokers. Voor gebruik van Sub Ohm zijn Sub Ohm Batterijen of MOD's nodig die minimaal 30 Watt kunnen leveren.

 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina