LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Betaalwijzen

Hoe kun je je E-Sigaretten en E-Liquids betalen?

eSigaret4u maakt gebruik van Sisow. Sisow biedt diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden, facturatie en credit management!
Iedere door ons aangeboden betaalwijze is volledig beveiligd! 

Sisow

 


Betaalwijzen eSigaret4u.nl


Ideal:

Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek of kleding, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Op deze website vindt u alle informatie over iDEAL.

Paypal:

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Credit Card

Betalen met uw creditcard is ook mogelijk. Kies voor de optie Creditcard & PayPal. U wordt nu doorverwezen naar de PayPal pagina waar u kunt kiezen voor de optie "betalen als gast" hier kunt u uw creditcard gegevens invoeren zonder dat u in bezit bent van en PayPal account.

Bancontact/MisterCash:

Bancontact MisterCash Company is dé marktleider op de Belgische elektronische betaalmarkt.

Bunq:

Vanaf nu is het mogelijk via Sisow betalingen te verrichten met bunq. bunq biedt een innovatieve betaaloplossing waarmee u gemakkelijk via mobiele telefoon direct via de app een betaling kunnen verrichten. bunq is daarmee de eerste Nederlandse bank die een zelfstandige betaalvorm introduceert

Overboeking:

Overboeking betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van onze betaalprovider Sisow.
Hou er rekening mee dat deze betaalwijze uw zending met +/- 3 (werk)dagen vertraagd! Wij raaden aan om te kiezen voor één van onze overige betaalwijzen voor een spoedige verzending! 

Als u graag op een andere manier betaald, horen we dat uiteraard graag! Stuur een mailtje naar info@esigaret4u.nl of vul het contactformulier in we gaan kijken wat we voor u kunnen doen!