iClear 16D - Innokin

Hét nieuwe product van deze week is de Innokin iClear 16D Clearomizer.
Deze BDC Clearomizer van A-merk Innokin zet de aanval in op de markt van gebruiksvriendelijke en uitermate simpele Clearomizers zoals de CE5 Atomizer.
Wij verwachten veel van deze Clearomizer, mede door zijn uitermate sterke coils en zijn aantrekkelijke prijs denken wij dat veel CE5 Atomizer gebruikers snel over zullen stappen.
Het grootste verschil met de CE5 is de dubbele verbrander (dual coil / BDC) deze zorgt er namelijk voor dat deze meer damp produceert, ander voordeel is dat de damp vele male smaakvoller is. Een derde voordeel is dat de coils vervangbaar zijn, dit is uitermate kostenbesparend omdat u niet steeds de gehele Clearomizer dient te vervangen, maar enkel de coil. De Coils bieden wij aan voor 12,95 per 5 stuks. Hoewel dit duurder is dan bijvoorbeeld de Coils van Kangertech kunnen wij u wel uit ervaring zeggen dat deze coils een stuk duurzamer zijn dan die van Kanger. Hierdoor is dit prijsverschil goed te weerleggen.

De Clearomizer bieden wij aan voor de uitermate scherpe prijs van 7,95 per stuk en u kunt kiezen uit maar liefst 7 kleuren waardoor u uw geliefde dampertje geheel naar eigen smaak kunt maken.

Wij zijn erg enthousiast over dit product, en wij verwachten dat jullie dit ook zullen zijn!!

 

Klik hier om de productpagina te bekijken >>>
 

Innokin iClear 16D