Innokin iTaste CLK

Startersset: Innokin iTaste CLK

Innokin die veelal bekend zijn van de grotere MOD’s komt nu met een mooi vormgegeven en handzame starterset in een kleiner formaat. Met deze set wil Innokin antwoord geven op de immens populaire startersets van Kangertech de EVOD en EVOD2.

 

De Innokin iTaste CLK is van alle laatste technieken voorzien, zo is de batterij variabel (3.7v – 4.2v) en heeft deze een (voor startersets) grote inhoud van 800 mAh. Tevens is deze batterij erg mooi weergegeven met graveringen erop.

 

Innokin iTaste CLK Clearomizer 

De Clearomizer is zoals u mag verwachten van een set op dit niveau uitgerust met dual coil. Deze Innokin iClear 16D maakt gebruik van Innokin 16B / 16D dual coils waardoor u verzekerd bent van dikke wolken damp en een zuivere smaak. De coils zijn zoals bekend is bij Innokin enorm duurzaam waardoor ze ook zeer vriendelijk zijn voor uw portemonnee!
Dit is een set die zowel de startende alsook meer ervaren damper zeker niet teleur zal stellen, buiten de kwaliteit is het tevens een lust voor het oog en behoort hij naar onze mening tot de mooiste sets die momenteel te koop zijn. De set wordt bij ons aangeboden voor 44,95 wat een zeer scherpe prijs is voor een set dergelijke feautures!

 

Klik hier om de productpagina te bekijken >>>