Innokin iTaste DRV (Drive) voor onderweg!

Zoals de naam al doet vermoeden is de Innokin iTaste DRV een product voor mensen die veel op de weg zitten. Door gebruik te maken van een 12V plug kunt u deze set simpelweg in de sigaretten aansluiting van uw auto of vrachtwagen pluggen voor onbezorgd damp plezier zonder deze te hoeven bijladen. 

 

Dit is echter niet alles wat deze set te bieden heeft! Deze set is namelijk uitgevoerd met variabel voltage, en niet zomaar variabel… Nee, deze set is uitgevoerd met een enorme range van maar liefst 4.2v – 6.4v. Gebruikers van VV batterijen kunnen zich voorstellen dat de damp op maximaal voltage ongekend zal zijn, zeker wanneer u weet dat het maximale output maar liefst 20w is!!

 

Innokin iTaste Drive Clearomizer

Deze Innokin set wordt geleverd met een tweetal clearomizers aansluitingen waarvan één de standaard eGo aansluiting is met het welbekende knopje en één een FA (Full Automatic) bij die tweede hoeft u dus niet eens een knopje in te drukken om te kunnen dampen en werkt zoals de traditionele sigaret. Verder ontvangt u bij deze set 2 Innokin Iclear 16D BDC clearomizers. Dit alles heeft echter wel een stevig prijskaartje van 74,95 naar onze mening is deze set dat echter dubbel en dik waard!

 

Klik hier om de productpagina te bekijken >>>

Innokin DRV