Helaas heeft men weer een nieuwe wet bedacht om bedrijven werkzaam in onze branche het (over)leven zo lastig mogelijk te maken. Door deze wet mogen de flesjes (Hangsen) in hun huidige vorm in 2017 niet meer verkocht worden. Door deze ingrijpende wet hebben wij onze totale voorraad moeten leegverkopen tegen dump prijs en hebben wij (vooralsnog) geen nieuwe voorraad mogen ontvangen. We hebben al van vele collega's vernomen dat ze de handoek in de ring gooien maar wij gaan gewoon door!

 

Velen van jullie zullen je favoriete smaakje inmiddels erg missen en dat begrijpen wij volledig. Het is echter zo dat er nieuwe flesjes onderweg zijn, we hopen deze nog voor de feestdagen te ontvangen. Helaas zal dat in den beginnen nog maar een deel van de totale Hangsen catalogus betreffen maar we hopen uiteindelijk weer het totale assortiment aan te kunnen bieden. Hangsen moet per smaak en nicotinegehalte goedkeuringen aanvragen en dit is een zeer tijdrovend karwei. Uiterlijk Mei 2017 verwacht Hangsen dat weer alle smaken beschikbaar zullen zijn.

 

Zodra de nieuwe flesjes binnen zijn zullen ze in de winkel komen. We hopen op uw begrip en geduld!

 

*** UPDATE 20-12: momenteel geeft de tracking code aan dat de eerste levering op 27-12 plaats gaat vinden.***

*** UPDATE 27-12: Gelukkig hebben wij eindelijk een deel mogen ontvangen, deze zullen spoedig in de winkel verschijnen.***