LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

E-Liquids

e-Liquid Toppers

Wat zijn E-Liquids?

E-Liquids is de naam van de vloeistof die u nodig heeft om uw e-sigaret te gebruiken. De liquid bevat nicotine om uw verslaving te stillen en een smaakje om het dampen nog aangenamer te maken. De smaken lopen uiteen van “normale” tabakssmaak, fruitsmaakjes tot de smaak van energy  drink, sigaren of alcoholische dranken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een liquid van te vinden. 

Liquids & Nicotine

De liquids bestaan in diverse nicotinegehaltes: Low: 0mg (niet roker) medium 6mg (lichte roker), high: 18mg (zware roker)

Wat is PG en VG?

PG oftewel Propylene Glycol is een dunner en smaaklozer extract, dit zorgt echter wel voor de zogenaamde 'Throat Hit' de kriebel in je keel die het reguliere roken nabootst. VG oftewel Vegetable Glycerin is een dikker en zoeter extract, dit zorgt voor de smaak in je liquid en is tevens hetgene dat voornamelijk de damp produceert.   

Is elektronisch roken nu echt goedkoper?

Op internet zijn verschillende berekeningen te vinden betreffende de besparing van Elektronisch roken t.o.v. regulier roken. Uiteraard is dit allemaal koffiedik kijken omdat de ene roker anders rookt dan de andere. Wij gaan ervan uit dat de gemiddelde besparing uitkomt op zo’n  70% dus voor 100,- sigaretten betaal je 30,- voor elektronisch rookplezier (wij gaan in dit voorbeeld uit van de standaard liquidprijs van 3,95 per 10 ml). Uiteraard kan dit bij de ene roker lager en bij andere hoger uitvallen! Een simpel rekensommetje leert ons dat in dit voorbeeld iemand die een pakje sigaretten per dag rookt á 6,00 per jaar 2190,- kwijt is aan zijn verslaving, bereken dit in elektronisch roken en wij komen uit op: 657,- een schrikbarende besparing van maar liefst 1533,- die u overhoudt om leuke andere dingen mee te doen!! .

Het meest belangrijke is natuurlijk de vooruitgang van uw conditie en gezondheid zoals wij van esigaret4u ook ervaren hebben.

Goedkope e-Liquids, bekijk ze hier!