LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Flavourtec / American Stars eLiquids

Flavourtec - Premium E-Liquids

Flavourtec is een Europese producent van E-Liquids voor het gebruik van elektrische sigaretten. Deze E-Liquids zijn gemaakt binnen de EU en voldoen aan alle strenge eisen die gelden binnen Europa! De kwaliteit van Flavourtec Liquids kan zich met gemak meten met de grootste producente die te vinden zijn in Eliquid branche!

Flavourtec / American Stars assortiment 

Het assortiment van Flavourtec is behoorlijk breed. Flavourtec is gespecialiseerd in aparte smaken die je  bij andere producenten niet snel tegen zult komen, je kunt het zo gek niet bedenken of Flavourtec heeft er een liquid van. De kwaliteit is erg hoog, mede doordat alle ingredienten afkomstig zijn uit Europa. De exacte inhoud van nicotine en andere ingredienten zijn gecontroleerd en gecertificeerd!

PG / VG Verhouding

De flavourtec Liquids hebben een verhouding van 60% PG / 40% VG waardoor deze Liquids een sterke smaak en dampopbrengst hebben met een iets lichtere "Throat Hit" (kriebel in de keel) dan de 70/30 varianten van Hangsen.

Handig vulflesje 

Alle Flavourtec Liquids worden geleverd met een inhoud van 10ml, de flesjes zijn uitgevoerd met een lange en spitse punt (needle dropper) waardoor alle soorten tanks / Atomizers met groot te gemak te vullen zijn. De dop is beveiligd zodat kleine kinderen deze niet zomaar open kunnen krijgen. Om ieder risico uit te sluiten raden wij echter aan om uw Liquids buiten bereik van kinderen op de bergen!

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina