LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18


***  bestellingen nu geplaatst worden 1 juni verzonden ***


Hangsen eLiquids

Hangsen Est. 2009

Hangsen is een merk dat al sinds 2009 actief is in de Eliquid branche. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot het grootste Liquid merk ter wereld met een enorm scala in smaken.De CEO en oprichter van Hangsen is in 2004 één van de verantwoordelijke voor het ontstaan van de Eliquid. Tevens is hij degene die de PG/VG verhouding in het leven geroepen heeft, teven is hij een voorstander van het gebruik van natuurlijke stoffen, zo wordt de nicotine gewonnen uit echte tabaksplanten van eigen plantage. Met een fabriek van maar liefst 10.000m2 vol met de allernieuwste en beste apparaten kunt u er vanuit  gaan dat Hangsen uitsluitend topkwaliteit produceert, niet voor niets ons favoriete merk bij Esigaret4U!!

PG / VG Verhouding

De Liquids van Hangsen hebben een verhouding van 70% PG / 30% VG. Dit is de meest gangbare verhouding die zorgt voor een goede balans tussen dampopbrengst, smaak en `Throat Hit` (de kriebel in je keel).

Hangsen Flesje

De Liquids van Hangsen worden geleverd met een inhoud van 10ml, het flesje heeft een spitse punt (Needle  Dropper) waardoor je alle soorten tanks met gemak kunt vullen. De dop is voorzien van een plastic seal (verzegeling) en kindveilige sluiting waardoor de flesjes erg lastig te openen zijn voor kinderen. Om het risico te minimaliseren raden wij echter aan de flesjes op te bergen buiten bereik van kleine kinderen! De afbeeldingen op onze website zijn gemaakt ter illustratie de smaak, u ontvangt het product in zijn originele verpakking.

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3