LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Shake & Vape (50ml)

Shake & Vape Kopen

Shake & Vape is een voordelige manier om Premium HVG eliquids te dampen. Shake & Vape wordt geleverd in grote 60ml shortfill flesjes zonder nicotine. Deze flesjes zijn niet volledig gevuld  waardoor je de optie hebt om deze aan te vullen met een Nicotine Booster met een nicotinegehalte naar eigen keuze, vervolgens hoef je alleen nog maar te schudden en je hebt een grote voorraad van je favoriete Premium eliquid voor een fractie van de prijs. 

Voor wie is Shake & Vape geschikt?

Shake & Vape is geschikt voor de damper die alleen het beste in zijn tank wil zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Ook is het ideaal dat je zelf je nicotineghalte in de hand hebt, zo maak je jouw eigen custom made eliquid precies zoals jij het hebben wil. 

Wat is Shake 'N Vape?

Shake & Vape is een hoge concentraat aroma zonder nicotine in een shortfill flesje. Deze flesjes zijn overwegend 60ml met een inhoud van 50ml aroma. De overige 10ml moet aangevuld worden met een zogenaamde nicotine(vrije) Booster / Nicotineshot waardoor je 60ml Premium eliquid hebt. Het grote voordeel van Shake & Vape is het prijsvoordeel. Waar Premium eliquids tot nu toe nog stukken duurder waren dan de standaard HPG eliquids kun je nu Premium HVG eliquids dampen die niet of nauwelijks duurder zijn. 

Waarschuwing!

Waarschuwing


Let op!
 Shake & Vape zijn hoog geconcentreerde aroma's, zelfs wanneer je zonder nicotine wenst te dampen moet er een nicotine(vrije) booster / base aan toegevoegd worden. Door het overwegend hoge VG gehalte in Shake & Vape is deze vorm van eliquid minder geschikt voor de kleinere veelal kunststof tanks / clearomizers. 

Nicotine toevoegen aan Shake & Vape (uitgaand van 50ml aroma en 10ml booster)

18mg booster, eindresultaat: 3mg nicotine
12mg booster, eindresultaat: 2mg nicotine
06mg booster, eindresultaat: 1mg nicotine
00mg booster, eindresultaat: 0mg nicotine

 

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4