LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

eGo Twist VV Batterij 1100 mAh

Sinca

eGo Twist Batterij van Sinca. De variabele voltage batterij van Sinca, voor mensen die hun Esmoker willen finetunen! Gratis en snel verzonden bij Esigaret4u!!
€ 22,95
Sinca
Geen verzendkosten
Géén verzendkosten!
Gratis bezorgd in Nederland!
Supersnelle Levering
Supersnelle levering!
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Deskundige helpdesk!
Deskundige Helpdesk
Binnen enkele minuten reactie, klik hier 
 

eSigaret4u ervaringen

Productbeschrijving

Details

Sinca Twist Batterij

eGo Twist batterij van Sinca is een variabel voltage batterij. Door aan een schijfje aan de onderzijde van de batterij te draaien kunt u het voltage instellen van 3.3 volt tot 4.2 volt in stapje van 0.1 volt. Wij voeren deze batterij in een 1100mAh variant en in de kleuren: zwart en Stainless Steel (RVS) De afmeting bedraagt 107mm lengte en 15mm diameter.

Variable voltage

Waarom zou u voor een variabele voltage batterij kiezen? Een variabele voltage batterij zorgt ervoor dat u de dampopbrengst van uw Esigaret kunt fine tunen zoals u dat zelf wil. Simpelweg door aan het schijfje te draaien kies je voor meer of minder damp.  Wij voeren deze batterij in een 1100mAh variant, deze inhoud is ruim voldoende voor de gemiddelde damper om een dag mee vooruit te kunnen. Wilt u nog meer inhoud? kijk eens in op onze batterijen pagina, daar vind u VV batterijen met verschillende mAh waardes terug.

Geschikt voor:

Deze batterij is geschikt voor alle Clearomizers met een eGo sluiting, Clearomizers met een 510 sluiting kunnen ook gecombineerd worden met deze batterij, er wordt dan wel een beautyring aangeraden voor een fraaiere overgang van batterij naar clearomizer. Deze batterij is niet geschikt voor "Sub Ohm"en "Temperature control" 

Ook eGo Twist batterijen worden gratis en snel verzonden bij Esigaret4U!!

Extra informatie

Extra informatie

Merk Sinca
Inhoud

Waarschuwing!

Laad batterijen van esigaretten uitsluitend met daarvoor geschikte laders / adapters. Gebruik géén adapters van bijvoorbeeld smartphones / tablets / laptops voor het laden van uw esigaret. Een esigaret moet geladen worden met adapaters met een maximum output van 1A / 1000mA. Laders van andere apparatuur werken veelal met een hogere output en dit kan schade aan uw batterij en een kortere levensduur veroorzaken. Alle laadmaterialen in onze winkel zijn ontworpen voor esigaretten en kunnen probleemloos gebruikt worden. 

Batterij Capaciteit 1100mAh

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

eGo CE5 Atomizer V2

eGo CE5 Atomizer V2

Normale prijs: € 7,49

Nu: € 5,99

Vanaf € 5,00
Pro Tank 2

Pro Tank 2

Normale prijs: € 18,95

Nu: € 12,95

eGo Twist VV Batterij 1100 mAh Sinca kopen? Geen verzendkosten bij eSigaret4U!