LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Tips om optimaal te kunnen genieten van uw aankoop!

Wij zullen u een paar tips geven om optimaal te kunnen genieten van uw aankoop.


1. DE BATTERIJ:


De batterij is op het moment dat u de eSigaret ontvangt vergrendeld. Deze vergrendeling kunt u in en uitschakelen door 5 maal snel (binnen een tijdsbestek van 2 seconden) op het knopje van de batterij te drukken. U ziet dat de vergrendeling in of uitgeschakeld is wanneer het LED licht begint te knipperen / of led scherm informatie aangeeft. Vergrendel de batterij altijd wanneer u de esigaret niet gebruikt, dit voorkomt onnodig verbruik van coils en eliquid! De batterij wordt geladen geleverd u zou dus meteen kunnen beginnen met dampen. Laadt uitsluitend met de meegeleverde laadmaterialen.
Waarschuwing! Gebruik geen adapters (stekkers) met een output hoger dan 1A / 1000mA zoals gebruikt bij smartphones / laptops / tablets, deze zijn te krachtig en kunnen ernstige schade toebrengen aan uw batterij en de levensduur verkorten. Geen geschikte adapter (stekker) in uw bezit? Klik hier voor geschikte adapters


2. DE CLEAROMIZER: (bovenstuk)


De clearomizer is het bovenstuk waar u de eliquid vult en waar de coil (verbrander) in zit. Afhankelijk van het type clearomizer vult u deze aan de bovenzijde (topfill) of aan de onderzijde (bottomfill) Het is van belang dat dit secuur gebeurd om lekken te voorkomen. Controleer eerst of alle onderdelen goed vastzitten, hierbij hoeft geen kracht gebruikt te worden, vast = vast! Vul vervolgens uw tank met eliquid en zorg hierbij dat geen eliuid terechtkomt in het buisje in het midden van de clearomizer, deze staat in directe verbinding met het mondstuk. eLiquid dat daarin terecht komt zal via het mondstuk naar buiten komen en dat is niet prettig. Vul de tank niet tot aan het randje maar hou voldoende ruimte onder datzelfde buisje. Draai alles goed vast en wacht +/- 5 minuten voor u start met dampen, zo heeft de coil voldoende tijd om vochtig te worden waardoor deze niet kan verbranden (dryburn)


3. DE COIL:


Coil is de naam voor de verbrander in uw clearomizer, deze zorgt voor de damp en smaak. Coils dienen met enige regelmaat vervangen te worden (2-6 weken afhankelijk van type / gebruik). U merkt dat een coil aan vervanging toe is wanneer de smaak en damp achteruit gaan of wanneer de coil een verbrande smaak vertoont. De coil vervangt u door de clearomizer los te draaien en vervolgens de ´base´ (onderzijde) eruit te draaien. Zorg wanneer u dit doet altijd dat er géén eLiquid meer in zit. In de base ziet u de coil zitten. Draai aan de coil tot het helemaal los komt uit de base. Vervolgens doet u met een nieuwe coil het gehele proces in omgekeerde volgorde. Let er goed op dat u bij demonteren / monteren geen rubberen afdichtringetjes verliest, deze zijn niet te vervangen en zonder deze ringetjes zal uw tank gaan lekken.


*** Draai voor gebruik alles goed vast, de coil e.d. behoort goed vast gedraaid te zijn, hierbij is geen kracht nodig, dit zorgt eerder voor een slechte verbinding dan een goede. Lees de door de fabrikant toegevoegde gebruiksaanwijzing goed, de aanwijzingen in deze gebruiksaanwijzing zijn algemeen, het gebruik van uw specifieke esigaret kan afwijken ***


Wij wensen u veel damp plezier!
Team eSigaret4u