LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Kanger EVOD Twist VV Batterij 1000 mAh

Kangertech

EVOD Twist VV Batterij van Kangertech is een batterij voor de eSigaret! De EVOD Twist VV Batterij heeft een capaciteit van 1000 mAh . Géén verzendkosten!


Let op! Dit product maakt niet langer deel van ons assortiment uit, bent u op zoek naar een dergelijke batterij met nieuwere technieken? Klik hier

€ 24,95
Kangertech
Geen verzendkosten
Géén verzendkosten!
Gratis bezorgd in Nederland!
Supersnelle Levering
Supersnelle levering!
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Deskundige helpdesk!
Deskundige Helpdesk
Binnen enkele minuten reactie, klik hier 
 

eSigaret4u ervaringen

Productbeschrijving

Details

Let op! Dit product maakt niet langer deel van ons assortiment uit, bent u op zoek naar een dergelijke batterij met nieuwere technieken? Klik hier

Kanger EVOD Twist Variabele Volt Batterij

Een nieuw product van top producent Kangertech is deze EVOD Twist Variabele Volt batterij. Deze schitterend afgewerkte batterij heeft een mAh inhoud van 1000 mAh. Dit is voor de meeste dampers ruim voldoende om een dag mee vooruit te kunnen. Door middel van een schijfje aan de ondezijde van de batterij kunt u zelf bepalen op welk voltage de batterij werkt. Groot voordeel hiervan is dat u zelf bepaald of er meer of minder damp uit uw eSmoker komt.

1000 mAh Variabel Voltage

1000 mAh is ruim voldoende voor de meeste mensen om een dag mee vooruit te komen zonder bij te laden, met een lengte van 13,5 cm en dikte van 14mm is dit een lange smalle batterij. Het voltage is instelbaar van 3.3 volt tot 4.8 volt door simpelweg aan een schijfje aan de onderzijde te draaien bepaal je of er meer of minder damp uit je eSmoker komt. 

Deze eGo Batterij is geschikt voor:

Deze batterij is uitgevoerd met een eGo sluiting, dit houdt in dat deze batterij te combineren is met alle clearomizers / atomizers voorzien van een eGo / 510 sluiting. Wanneer u deze batterij wilt gebruiken met de grotere Clearomizers van merken als Innokin en Kangertech is gebruik van een beautyring aan te raden voor een mooiere overgang van batterij naar verdamper. Deze ring is bij ons te koop voor 2,49. 

EVOD Twist Kleuren:

  • Zwart 
  • RVS
  • Blauw
Extra informatie

Extra informatie

Merk Kangertech
Inhoud Lengte 13,5 cm
Batterij Capaciteit 1000 mAh

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Kanger EVOD Twist VV Batterij 1000 mAh Kangertech kopen? Geen verzendkosten bij eSigaret4U!