***  bestellingen nu geplaatst worden 1 juni verzonden ***


snelle gratis verzending (NL)

Wij verzenden momenteel tot 14:00 i.p.v. 17:00.

Bestellingen met bestemming Nederland die op werkdagen voor 17:00 geplaatst zijn, worden dezelfde dag verzonden en worden in de meeste gevallen een dag later reeds bij u aangeboden * uitgezonderd feestagen. Voor Nederland maken wij gebruik van twee verzendwijzen: Brievenbuspakje en Pakketpost. Bestellingen die door de brievenbus passen worden verzonden per Brievenbuspakje. Voor de levering hiervan hoeft u niet thuis aanwezig te zijn, de bezorger scant de zending uit en laat het achter in uw brievenbus. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden verzonden per Pakketpost, voor levering van pakketten dient iemand aanwezig te zijn voor ontvangst. U ontvangt bij deze verzendwijze een traceercode zodat u weet wanneer u levering mag verwachten. Levering vind plaats van Dinsdag t/m zaterdag tussen 08:00 - 20:00 (zondag, maandag en feestdagen zijn geen leverdagen) Alle bestellingen groot en klein worden gratis verzonden!

Vertraging?

*** hou er rekening mee dat vertragingen helaas kunnen voorkomen! ***
PostNL verwerkt zo'n 8 miljoen zendingen per dag en daarvan worden er zo'n 350.000 met een vertraging geleverd. Hoewel dit een zeer knap percentage is, praten we nog steeds over een flink aantal. Wij zorgen dat uw bestelling op tijd aangeleverd wordt bij PostNL, daarna hebben wij er geen invloed meer op! In geval van een vertraging zal de zending binnen uiterlijk 5 (lever)dagen bij u geleverd worden (Zondag en maandag zijn geen leverdagen en tellen derhalve niet mee). binnen deze periode kunnen wij helaas niets aan de situatie veranderen en heeft contact met ons opnemen hierover dus ook geen zin! Verdwijnen doen ze niet, alles zal geleverd worden, alleen soms iets later dan we met zijn allen zouden hopen. We hopen op uw geduld en begrip! ***

Download de app van PostNL om op de hoogte gehouden te worden over uw zending! Klik hier voor de app

Let op! De Belgische overheid heeft per 17-01-2017 besloten tot een verbod op de online verkoop van eSigaretten en aanverwante artikelen. Wij hopen dat deze wet in de toekomst ongedaan zal worden en dat wij opnieuw aan u kunnen leveren. Voor nu bedanken wij u voor uw bestellingen en wellicht tot in de toekomst. 

 

eSigaret4u can ship to all international country's (that are not on the list of prohibited countrys) please fill out our contact form, let us know which country you live to request a quote for shipping to your country. To fill out our contact form please click here International delivery takes 2-5 (business)days depending on the country of residence.

Let op! 

  • Overboeking: Bij gebruik van de betaalwijze overboeking wordt levering met +/- 3 (werk)dagen vertraagd!! Voor een spoedige levering raden wij aan om één van onze andere betaalwijen te gebruiken.
  • Niet thuis: Indien uw bestelling na twee afleverpogingen niet afgeleverd kan worden zal deze in Nederland afgeleverd worden bij het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. In sommige Belgische gemeenten zijn geen afhaalpunten aanwezig, wanneer een bestelling retour afzender komt en door ons opnieuw verzonden dient te worden zullen de extra verzendkosten voor rekening van de ontvanger zijn. Zorg dat u thuis bent op het door de tracking code aangegeven tijdstip en voorkom teleurstelling. (niet van toepassing op brievenbuspakje)
  • Verkeerd adres: eSigaret4u is op geen enkele wijze aansprakelijk voor zoekgeraakte zendingen door toedoen van een door uzelf verkeerd ingevoerd adres. Controleer uw adresgegevens goed alvorens u een bestelling plaatst! Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per email. In deze email staan de door u ingevoerde adresgegevens vermeld. Controleer deze gegevens en meld het meteen als u een fout ontdekt, zo lang de bestelling niet verzonden is kunnen wij nog aanpassingen doorvoeren! Indien een bestelling retour afzender komt en wij deze opnieuw moeten verzenden zijn deze extra verzendkosten voor rekening van de koper. 
  • Adres wijzigen: U kunt uw adres nog aanpassen zolang de bestelling niet verzonden is, geef uw wijzigiging door via email naar: info@esigaret4u.nl onder vermelding van uw bestelnummer of volledige naam / adresgegevens. Bestellingen die verzonden zijn kunnen niet meer aangepast worden!
  • Weekend bestelling: Wij verzenden alle bestellingen die op werkdagen (ma-vr) voor 17:00 betaald zijn gelijk dezelfde dag. Bestellingen die later dan vrijdag 17:00 binnenkomen worden op maandag verzonden! Levertijd gaat in vanaf het moment dat een bestelling verzonden is!
  • Feestdagen: Op nationale feestdagen verwerkt postNL geen zendingen, voor een overzicht van feestdagen klik hier

 

Al onze orders (brievenbuspakje & pakketpost) worden verzonden met PostNL!

PostNL