LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

MOD

eSigaretten MOD's

Op deze pagina treft alle MOD's aan die wij aanbieden. MOD staat voor Modification dat inhoud dat u meer zelf in kunt stellen dan bij de standaard 'starter sets' zo zijn er MOD's waarbij je het voltage in kunt stellen, maar ook sets waar je wattage en diverse andere instellingen zelf kunt bepalen. MOD's worden veelal gekocht door dampers die net dat beetje extra uit hun eSmoker willen halen. MOD's zijn veelal groter dan standaard eSmokers.

MOD Pakket Inhoud

Bij MOD's is het niet altijd een complete set die u koopt, het kan zijn dat het enkel een Box MOD betreft waar bijvoorbeeld geen clearomizer of batterij bijgeleverd wordt. Lees aandachtig de omschrijving en inhoud zodat u weet wat u kunt verwachten om teleurstelling te voorkomen!

Wat is Sub Ohm?

Sub ohm houdt in dat u op een weerstand lager dan 1.0 ohm dampt (sub ohm) Sub Ohm zorgt voor een extreem hoge dampontwikkeling die met reguliere eGo sets niet behaald kunnen worden. Hou er rekening mee dat Sub Ohm sets veelal stukken groter en kostbaarder zijn dan standaard eGo sets. Tevens is Sub Ohm niet aan te raden als u pas start met elektronisch roken, voor gebruik van Sub Ohm is enige kennis en ervaring met dampen aan te raden. Verder is een grote dampontwinkeling een garantie voor hoger liquidgebruik. Voordeel van Sub Ohm is dat u op een lager nicotine kunt dampen en toch een volledige "rookervaring" heeft.Voor gebruik van Sub Ohm heeft u niet genoeg aan "Standaard" eGo batterij. Er is een Sub Ohm batterij of MOD voor nodig die minimaal 20Watt kan leveren. MOD's en batterijen met output minder dan 20W zijn niet geschikt voor Sub Ohm.

Waarschuwing!

Waarschuwing

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina