Cosmic Fog

Cosmic Fog

Cosmic Fog is een Amerikaans producent van Premium e-liquids. Hun smaken bevatten diverse lagen en zullen zelfs de meest doorgewinterde damper versteld laten staan. Laat je verrassen door de mooie smaken die Cosmic Fog te bieden heeft.

Cosmic Fog Premium eLiquid

Cosmic Fog is een bedrijf uit California USA. Het bedrijf richt zich op zogenaamde 'Premium eLiquids" . Ze zijn meester in het brengen van hoogwaardige kwaliteit en bijzondere smaak combinaties. Wij zijn zeer onder de indruk van de heerlijke smaken en de bijzonder hoge kwaliteit die dit merk te bieden heeft. Wij hopen dat jij dat ook zo ervaart. Laat je verrassen door de bijzonder lekkere smaken van Cosmic Fog.

Cosmic Fog 50% PG / 50%VG

De e-liquids van Cosmic Fog hebben een PG/VG verhouding van 50/50. Ze worden geproduceerd onder de strenge regelgeving van FDA waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardig én uitermate veilig product. De flesjes hebben een inhoud van 15ml en zijn vervaardigd uit glas met een kindveilige dop met pipet. Let op! Vanwege de nieuwe regelgeving omtrent de inhoud van nicotinehoudende eliquids voeren wij dit product momenteel enkel in 0mg nicotine. Zodra de producent met 10ml flesjes op de markt komt, zullen overige nicotine gehaltes ook weer beschikbaar komen.

Helaas zijn er geen producten gevonden gebaseerd op uw wensen!

Om terug te keren naar de homepage klikt u hier