LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Cosmic Fog eLiquid

Cosmic Fog eLiquid

Cosmic Fog 10ml eLiquids Kopen

Cosmic Fog is een Amerikaans producent van Premium e-liquids. Hun smaken bevatten diverse lagen en zullen zelfs de meest doorgewinterde damper versteld laten staan. Laat je verrassen door de mooie smaken die Cosmic Fog te bieden heeft.

Cosmic Fog Premium eLiquid

Cosmic Fog is een bedrijf uit California USA. Het bedrijf richt zich op zogenaamde 'Premium eLiquids" . Ze zijn meester in het brengen van hoogwaardige kwaliteit en bijzondere smaak combinaties. Wij zijn zeer onder de indruk van de heerlijke smaken en de bijzonder hoge kwaliteit die dit merk te bieden heeft. Wij hopen dat jij dat ook zo ervaart. Laat je verrassen door de bijzonder lekkere smaken van Cosmic Fog.

Cosmic Fog 70%VG HVG eLiquids

De e-liquids van Cosmic Fog hebben een PG/VG verhouding van 30%PG/70%VG. Ze worden geproduceerd onder de strenge regelgeving van FDA en voldoen aan de TPD wetgeving waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardig én uitermate veilig product. De flesjes hebben een inhoud van 10ml en zijn voorzien van alle benodigde waarschuwingen, een kindveilige sluiting, bijsluiter en verzegeling. 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina