LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Holy Smoke eLiquid

Holy Smoke eLiquid

Holy Smoke - Organische E-Liquids uit Cyprus

Holy Smoke ontdekten wij per toeval. Toen iemand vanuit Cyprus ons kennis liet maken met de volle smaken die Holy Smoke te bieden heeft waren we het snel eens. Dit merk moesten en zouden we verkopen in onze winkel. De smaken zijn vol en zuiver en de dampopbrengst is ongekend, combineer dit met uitsluitend organische Europese topingredienten en je hebt een fantastisch product! Omdat in Holy Smoke eLiquid geen onnatuurlijke smaak en kleurstoffen toegevoegd zijn kan het voorkomen dat deze van kleur veranderen na openen, dit neemt echter op geen enkel wijze af aan smaak en kwaliteit van de eLiquids, het is eerder een bewijs dat we spreken over een 100% natuurlijk product!

Holy Smoke - Topkwaliteit ingredienten uit Europa

Holy Smoke is gevestigd in Cyprus waar een groot deel van hun ingredienten ook vandaan komen, verder zijn er veel ingredienten uit Duitsland en Oostenrijk terug te vinden in Holy Smoke Liquids, mede door de ingredienten en hun liefde voor het vak brengen ze liquids op de markt die kwalitatief zeer hoogstaand te noemen te zijn. Wij, het team van eSigaret4u zijn groot fan van deze heerlijke eLiquids en zijn trots dat wij als eerste en enige in Nederland deze lijn kunnen aanbieden.

Holy Smoke - Met een inhoud van 10ml

Alle Liquids van Holy Smoke hebben een inhoud van 10ml en worden geleverd in een geseald, kindveilig flesje met een spitse lange punt waarmee u uw atomizer moeiteloos en zonder verspilling bij kunt vullen. Omdat Holy Smoke door de nieuwe regelgeving onlangs is overgestapt van 15ml flesjes naar 10ml flesjes is het mogelijk dat u een 15ml ontvangt. In dat geval heeft u gratis 50% extra inhoud. 

Let op! De afbeeldingen op deze pagina zijn door ons gemaakt ter illustratie, u ontvangt het product in zijn originele verpakking!

OP=OP! Helaas heeft dit mooie merk de wetswijziging omtrent eliquids niet overleefd. Om deze reden geldt voor al onze Holy Smoke eliquids: OP=OP! (laatste voorraad) Wij zijn naarstig op zoek naar een waardige opvolger. Heeft u tips? Laat het weten: info@esigaret4u.nl 

 

*** Alle combinaties mogelijk! ***

Helaas zijn er geen producten gevonden gebaseerd op uw wensen!

Om terug te keren naar de homepage klikt u hier