LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Space Jam Premium eLiquid

Space Jam Premium eLiquid

Let op! Vanwege de nieuwe regelgeving omtrent de inhoud van nicotinehoudende eliquids voeren wij dit product momenteel enkel in 0mg nicotine. Zodra de producent met 10ml flesjes op de markt komt zullen overige nicotine gehaltes ook weer beschikbaar komen.

Space Jam eLiquids

Space Jam is een Amerikaanse eLiquid producent uit Orange County California. Hun danken hun bekendheid en snelle groei aan het feit dat ze uitermate bijzondere en spraakmakende blends produceren die u bij een andere producent niet snel tegen zult komen. De smaken zijn vol en knallen werkelijk je clearomizer uit! Het PG/VG gehalte is 50/50 en alle liquids worden volledig handmatig geproduceerd met lokale ingrediënten. Laat u verrassen door de bijzondere smaken en fantastische kwaliteit van Space Jam eLiquids.

Space Jam eLiquids 50%VG / 50%PG

Alle Space Jam eLiquids hebben een inhoud van 15ml en een PG/VG verhouding van 50/50 dit is volgens velen de perfecte mix van PG en VG de smaken zijn vol en verrassend en de damp is op zijn zachts uitgedrukt dik te noemen. Door alle blends volledig handmatig te produceren en uitsluitend gebruik te maken van de goede ingrediënten die het gebied te bieden heeft is dit een eLiquid merk van de hoogst mogelijke kwaliteit en zijn hun eLiquids voorzien van alle mogelijke keurmerken waaronder het uitermate strenge FDA approval. De flesjes hebben een inhoud van 15ml en zijn vervaardigd uit glas met een kindveilige sluiting!

Koop uw Space Jam eLiquids bij eSigaret4u en betaal géén verzendkosten!!

Helaas zijn er geen producten gevonden gebaseerd op uw wensen!

Om terug te keren naar de homepage klikt u hier