LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18


***  bestellingen nu geplaatst worden 1 juni verzonden ***


Over eSigaret4U

Esigaret4u is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van elektronische sigaretten en aanverwante artikelen. Na zelf al jaren te willen stoppen met roken zonder enig succes kwam ik via een vriend achter het bestaan van de elektronische sigaret. 

Na het geprobeerd te hebben raakte ik dermate enthousiast dat ik besloot om er zelf één te gaan te kopen. Dit bleek in werkelijkheid lastiger dan het idee deed vermoeden, ondanks een aantal destijds reeds bestaande web shops bleek er geen enkele web shop overzichtelijk, duidelijk en snel te zijn. Toen er zelfs na een bestelling van liquids niet geleverd werd terwijl er wel betaald was, was de maat vol en hebben wij onze ruime ervaring in het bouwen en onderhouden van webshops gebruikt om esigaret4u te maken tot een volgens ons duidelijke, snelle en service gerichte webshop in de verkoop van elektronische sigaretten. 

Ons doel is mensen snel en betrouwbaar voorzien van hun elektrische sigaretten, liquids en aanverwante artikelen! 
Wij zien de eSigaret puur en alleen als een stukje gereedschap om te stoppen met roken, wij willen geenzins meewerken om mensen aan een verslaving te werken. Gebruik de eSigaret NIET tenzij je het gebruikt om te stoppen met roken!