LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Spinner 2 VV eGo Batterij 1650 mAh

Vision

Vision Spinner 2 Varibale Voltage batterij met een inhoud van 1650 mAh en een eGo / 510 sluiting. Meer of minder damp door simpelweg aan een wieltje aan de onderzijde te draaien. Een absolute must have voor iedere damper!
€ 29,95
Geen verzendkosten
Géén verzendkosten!
Gratis bezorgd in Nederland!
Supersnelle Levering
Supersnelle levering!
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Deskundige helpdesk!
Deskundige Helpdesk
Binnen enkele minuten reactie, klik hier 
 

eSigaret4u ervaringen

Productbeschrijving

Details

Vision Spinner 2, Variabele Voltage Batterij

Het paradepaardje van Vision, de marktleider in variabele voltage batterijen is deze Spinner 2. Nog krachtiger, mooier en krachtiger dan zijn voorganger. Met een inhoud van maar liefst 1650 mAh en een afmeting van 124 mm hoogte en 16mm dikte laat Vision wederom zien dat je enorme kracht in een relatief kleine batterij kunt stoppen. Tevens heeft de gebruiksduur toegenomen, waar de meeste batterijen zo'n 300 keer geladen kunnen worden, beweert Vision dat deze batterij maar liefst +500 keer geladen kan worden. Het vertrouwen dat Vision in zijn producten heeft wordt vertaald naar hun garantie. Daar waar de meeste batterijen een garantie van 3 maanden dragen geeft Vision op deze Spinner 2 maar liefst 12 maanden garantie!!  Ook het designteam van Vision heeft niet stil gezeten, deze batterij is een ware lust voor het oog en is zeer gedatailleerd weergegeven. 

Spinner 2 Smart LED

De batterij is voorzien van smart LED, dit houdt in dat u aan het verkleuren van de LED knop kunt zien hoe het gesteld is met het niveau van uw batterij.

 • Wit LED: batterijniveau 100% - 60%
 • Blauw LED: batterijniveau 60% - 30%
 • Oranje LED: batterijniveau 30% - 0% 

U wordt dus nooit verrast door een plots lege batterij, zoals bij vrijwel alle eGo batterijen is ook deze in en uit te schakelen door een aantal keer snel achter elkaar op het knopje te drukken. Andere handige feature is een tijdschakeling die de batterij automatisch uitschakelt wanneer het knopje langer dan 10sec. ingedrukt blijft. Dit voorkomt overspanning van de batterij alsook verbrande coils.

Vapros Spinner 2

Deze batterij is voorzien van een eGo sluiting waardoor u deze batterij kunt combineren met vrijwel alle Atomizers / Clearomizers die bij ons te koop zijn. Ook Clearomizers met een zogenaamde 510 sluiting passen moeiteloos op deze batterij, bij gebruik van een 510 clearomizer / Atomizer wordt echter wel het gebruik van een beautyring aangeraden voor een vloeiende overgang van batterij naar clearomizer. Deze ring koopt u voor maar 2,49 door hier te klikken!

*** Laad batterijen van eSigaretten uitsluitend met adapters / stekkers met een maximale output van 1A / 1000mA. Gebruik geen adapters / stekkers van andere apparatuur dan eSigaretten. Deze zijn te krachtig en zullen de levensduur van uw batterij ernstig verkorten! ***

Extra informatie

Extra informatie

Merk Vision
Inhoud

Waarschuwing!

Laad batterijen van esigaretten uitsluitend met daarvoor geschikte laders / adapters. Gebruik géén adapters van bijvoorbeeld smartphones / tablets / laptops voor het laden van uw esigaret. Een esigaret moet geladen worden met adapaters met een maximum output van 1A / 1000mA. Laders van andere apparatuur werken veelal met een hogere output en dit kan schade aan uw batterij en een kortere levensduur veroorzaken. Alle laadmaterialen in onze winkel zijn ontworpen voor esigaretten en kunnen probleemloos gebruikt worden. 

 

 • Afmetingen: 124 mm lengte x 16 mm dikte
 • Capaciteit: 1650 mAh
 • Sluiting: eGo / 510
 • Variable Voltage: 3.3 volt - 4.8 volt
 • Laadduur: 5 - 6 uur
 • Aantal laadbeurten: +500
 • Garantie: 12 maanden
 • Smart LED batterij indicator
 • Overspanning beveiliging
 • 5-kliks vergrendeling
Batterij Capaciteit 1650 mAh

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Spinner 2 VV eGo Batterij 1650 mAh Vision kopen? Geen verzendkosten bij eSigaret4U!