LEEFTIJDSCHECK

Logo


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


NIX18


Ben je 18 jaar of ouder?

Logo


Onze excuses, de minimale leeftijd voor deze website is 18 jaar.


NIX18

Spinner VX VV eGo Batterij 900 / 1300 mAh

Vision

Spinner batterij van Vision. Variabele voltage Batterij voor eSigaret. Finetunen door simpelweg aan een wieltje te draaien! Een must have voor de fanatieke damper!
€ 24,95
Geen verzendkosten
Géén verzendkosten!
Gratis bezorgd in Nederland!
Supersnelle Levering
Supersnelle levering!
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Deskundige helpdesk!
Deskundige Helpdesk
Binnen enkele minuten reactie, klik hier 
 

eSigaret4u ervaringen

Productbeschrijving

Details

Vision Spinner VX Variabele voltage

De absolute top op batterij gebied. Vision heeft de variabele volt batterij naar een nieuw niveau getild met deze Spinner lijn.
Deze batterij is te verstellen van 3.3 tot 4.8 volt in stappen van 0.1 volt door simpelweg aan het draaischijfje aan de onderzijde te draaien.  Door dit te doen bepaal je zelf de dampopbrengst van je Esigaret. Je kunt met deze batterij je persoolijke voorkeur finetunen en in wisselende omstandigheden je dampopbrengst aanpassen. De Batterij is uitgevoerd in een eigentijdse mat zwarte look, RVS, Groen en Blauw.

Krachtige mAh inhoud

Omdat dit een instelbare batterij is, zijn dit batterijen die sneller leeg gaan dan de standaard batterij. Daarom hebben wij ervoor gekozen om geen standaard 650mAh variant te voeren, maar te beginnen met een 900mAh model. Deze zal voor degene die 650mAh gewend is met standaard eGo batterijen ruim voldoende zijn, gebruik jij standaard 900mAh neem dan de 1300mAh variant. De reden dat we de 1100mAh overgeslagen hebben is dat wij van mening zijn dat dit model erg lang is, de 1300mAh daarentegen is dikker maar wel korter dan de 1100mAh. 

Afmetingen

Daar waar andere merken VV batterijen vaak enorm groot en robuust zijn, heeft Vision het voor elkaar gekregen dit te verpakking een kleiner formaat.

      -   900mAh: Lengte 107mm / Diameter 15.0mm
      - 1300mAh: Lengte 109mm / Diameter 16.8mm 

Ook Vision Spinner Batterijen verzenden wij gratis en snel!! Esigaret4U

 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Vision
Inhoud

Waarschuwing!

Laad batterijen van esigaretten uitsluitend met daarvoor geschikte laders / adapters. Gebruik géén adapters van bijvoorbeeld smartphones / tablets / laptops voor het laden van uw esigaret. Een esigaret moet geladen worden met adapaters met een maximum output van 1A / 1000mA. Laders van andere apparatuur werken veelal met een hogere output en dit kan schade aan uw batterij en een kortere levensduur veroorzaken. Alle laadmaterialen in onze winkel zijn ontworpen voor esigaretten en kunnen probleemloos gebruikt worden. 

 

Afmetingen:

900 mAh:   Lengte 107mm / Diameter 15.0mm
1300 mAh: Lengte 109mm / Diameter 16.8mm

Batterij Capaciteit 900 / 1300 mAh

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Spinner VX VV eGo Batterij 900 / 1300 mAh Vision kopen? Geen verzendkosten bij eSigaret4U!